top of page

OVER ONS

Laetitia Baker Enkhuizen

Welkom bij MIMINE, een unieke viering van elegantie, biologische lekkernijen en dierbare herinneringen. Ik ben Laetitia, de trotse eigenaresse van Mimine.

 

Na 10 jaar in luxe hotels in Frankrijk en verschillende delen van de wereld te hebben gewerkt, ontdekte ik een nieuw perspectief toen ik in Australië woonde. Een verandering in prioriteiten leidde me naar het zoeken van betekenis in alles wat ik doe. Het was tijdens deze transformatieve periode, terwijl ik in verwachting was van mijn dochter, dat mijn man en ik verhuisden naar de prachtige stad Enkhuizen. Daar werd Mimine geboren.

 

Mimine is meer dan alleen een bakkerij; het is een oprecht streven om de gemeenschap van dienst te zijn met ambachtelijk gemaakte taarten die vreugde opwekken en een diepere verbinding bevorderen tijdens elke speciale gelegenheid. Met een passie voor de natuur en een toewijding aan biologische ingrediënten, ben ik trots op het maken van taarten die een blijvende indruk achterlaten.

 

Ga met ons mee op deze buitengewone reis, waar kunst, natuur en familie samenkomen en herinneringen worden gemaakt die nog jarenlang gekoesterd zullen worden. Bij Mimine zijn we toegewijd om uw feest echt opmerkelijk te maken, één taart tegelijk.

Peace, Love, Bake!  

Laetitia

bottom of page