top of page

WORKSHOPS

Onze zoete workshops bieden een leuke en unieke manier om iets nieuws te leren. We bieden workshops aan voor volwassenen en kinderen. Onze lessen zijn geschikt voor beginners en u leert hoe u cupcakes kunt versieren. Alle benodigdheden worden verstrekt en u gaat naar huis met een doos gevuld met 6 zelfversierde biologische cupcakes. Kijk hieronder voor de aankomende lessen en meld u via het formulier aan om deel te nemen!

 


PRIVÉ WORKSHOPS

Geïnteresseerd in het organiseren van een privé-workshop als feest of als teambuildingactiviteit voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze privé-decoratieworkshops!

SIP & SPRINKLE

Op dit moment alleen beschikbaar als een privé-workshop.

Wat is er beter dan cupcakes en Prosecco?! Doe met ons mee en leer hoe u cupcakes kunt versieren terwijl u geniet van een glas Prosecco.

 

Al het materiaal wordt verstrekt, maar u kunt uw eigen schort meenemen als u bang bent om vies te worden. De les is geschikt voor beginners. De prijs is inclusief 2 glazen Prosecco (alcoholvrije optie mogelijk) en een doos met 6 zelfversierde chocolade cupcakes. Al onze cupcakes zijn huisgemaakt met biologische ingrediënten. De cursus wordt gegeven in het Engels.


Duur van de les: 1,5 uur

€ 55 p.p.

(Er geldt een minimum van 5 deelnemers. Indien de workshop op uw eigen locatie wordt gehouden geldt er een minimum van 3 personen.)

BLOEMENTAART

Op dit moment alleen beschikbaar als privéworkshop.

 

Tijdens deze workshop leert u hoe u een mooie taart kunt versieren met verse bloemen.

 

Alle materialen worden verstrekt, maar u kunt u eigen schort meenemen als u bang bent om vies te worden. De les is geschikt voor beginners. De prijs is inclusief frisdrank (mogelijkheid tot Prosecco) en uw zelfversierde taart (voor 6 personen). Al onze taarten zijn huisgemaakt met biologische ingrediënten. De cursus wordt in het Engels gegeven.

Duur van de les: 1,5 uur

€ 80 p.p.

(Er geldt een minimum van 5 deelnemers. Indien de workshop op uw eigen locatie wordt gehouden geldt er een minimum van 3 personen.)

MELD U AAN VOOR EEN WORKSHOP

Vul het formulier in om u aan te melden voor een workshop. U ontvangt een bevestigingsmail binnen 24 uur. Als u onze e-mail niet in uw inbox ziet, controleer dan uw ongewenste e-mail.

Bedankt!

bottom of page