top of page

BRUILOFT

We are proud to be a favourite vendor for the magazine Girls of Honour

and finalist for the Top Trouwbedrijven Awards 2023 / 2024.

Top Trouwbedrijven Finalist

Welkom bij Mimine, waar elegantie en duurzaamheid samenkomen om de perfecte bruidstaart te creëren voor uw speciale dag. Wij halen veel plezier uit het maken van verfijnde lekkernijen die een ware weerspiegeling zijn van uw liefdesverhaal. Wij begrijpen dat elke bruiloft uniek is, en dat uw visie vertaald moet worden in een heerlijk en visueel verbluffend meesterwerk. Laat ons u leiden naar een belevenis die afgestemd is op uw wensen en laat ons een taart creeëren die het zoete begin symboliseert van uw levenslange reis samen!

Als u meer wilt weten over ons aanbod, raadpleeg dan onze trouwbrochure. Hierin vindt u meer informatie over onze stijl, bestelprocedure, beschikbare diensten en vanaf-prijzen. U kunt de brochure aanvragen per e-mail, via ons contactformulier of door hem rechtstreeks van onze website te downloaden.

Laetitia Selij Mimine.jpg

Verrijk uw bruiloft met De Snoepwagen!

Stel u een bruiloft voor die gevuld is met zoetigheid en charme. Maak kennis met De Snoepwagen, een elegante snoepwagen die perfect is voor het showen van een prachtige taart of een mooie 'sweet table'.

 

Bent u klaar om een vleugje elegantie toe te voegen aan uw huwelijksfeest?

ONS AANBOD

Onze bruidstaarten zijn huisgemaakt met de beste biologische ingrediënten, wat resulteert in een werkelijk elegante uitstraling en heerlijke smaak. Om een extra vleugje zoetheid toe te voegen aan uw grote dag, bieden wij ook zogenaamde 'sweet tables' aan voor een unieke ervaring.

 

Ons aanbod bestaat uit:

  • Bruidstaarten

  • Cupcakes

  • Donuts

  • Tartelettes

  • Aardbeien gedoopt in chocolade

  • Macarons

 


*Naast onze kenmerkende taarten bieden we ook glutenvrije bruidstaarten, cupcakes en tartelettes.

ONS CONSULT

Uw taart moet een unieke afspiegeling zijn van u, uw stijl en uw smaak. Een consult biedt de perfecte gelegenheid om een één-op-één gesprek te hebben over alle details en ontwerpelementen van uw droomtaart.

 

Afspraken voor een consult moeten van tevoren worden gemaakt. U kunt een e-mail sturen naar contact@miminekitchen.com om een afspraak te maken. Vermeld de trouwdatum, het thema en de stijl van de bruiloft en eventueel referentiefoto's die u hebt.

 

De afspraak duurt ongeveer 50 minuten.

Download onze trouwbrochure

WAT IS DE VOLGENDE STAP?

Vul het contactformulier in of bel ons om een ​​consult aan te vragen. (U ontvangt binnen 24 uur een bevestigingsmail. Als u onze e-mail niet in uw inbox ziet, controleer dan uw ongewenste e-mail.)

Samenwerken met

bottom of page